Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Thomas Sabo & Katy Perry

2011.09.28

Az amerikai énekes-dalszerző a THOMAS SABO print és online médiakampányában kap majd főszerepet, illetve az elkövetkezendő nemzetközi események rendszeres vendége is lesz. Katy Perry egy igazi popsztár, aki imád a rivaldafényben tündökölni rendkívüli és különleges kiegészítőivel, mégis kedves és szeretetreméltó lány tudott maradni.

A stílusikon és a THOMAS SABO nemzetközi ékszermárka 2011. januárjában egyesítették erőiket, így Katy Perry lesz a THOMAS SABO nagykövete.
 
 

katy-perry.jpg

 
 
Katy Perry a Sterling Silver, a Charm Club kiegészítőit, valamint a THOMAS SABO órákat fog viselni nyilvános fellépésein, illetve a huszonhét éves múltra visszatekintő nemzetközi ékszermárka történetének első nagykövete lesz az együttműködés keretében.
 

 

thomas-sabo.jpg


 
 

„Katy Perryt az ég is nekünk szánta: a személyisége és a karizmája is oly tökéletesen illik a márkához, hogy kívánni sem tudtunk volna nála tökéletesebb partnert.” - mondta Thomas Sabo. „Izgatottan várom, hogy felpezsdítsem a dolgokat a THOMAS SABO körül. Imádok aranyos kis dolgokat gyűjtögetni, így a Charm Club a kedvenc kollekcióm, mert a kedvem szerint formálhatom.” - tette hozzá Katy Perry.

jeee.jpg

 

 

 

 
 

 


Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 92169
Hónap: 1189
Nap: 44